Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Foto taget ved overækkelsen på Politigården. Fra venstre ses Anne Tønnes/ Politidirektør, dernæst de tre kompagnichefer: Henrik Bruun/ København,Thomas Seloy/ Livjægerne og Dan Nordskov Nielsen/ Fabriksparken​​. Bagerst ses Peter Dahl, ledende politiinspektør, distriktschef Christian Bach Byrholt og Søren Thomassen, chefpolitiinspektør​.

Massiv HJV-indsats under Tour de France har ændret samarbejdet med Københavns Politi

​​​"Det er ikke længere kun man power, som Hjemmeværnet bidrager med, men nu også en aktiv deltagelse i planlægningsarbejdet”. Det sagde Københavns politidirektør for nylig ved overrækkelsen af hæder til tre frivillige kompagnichefer.

13-02-2023

​​​​​​

Her var der stor ros fra Københavns Politidirektør, der takkede for den markante støtte - både fra kompagnichefernes side og fra Hjemmeværnet i almindelighed.
 
Politidirektør Anne Tønnes fremhævede blandt meget andet, at: "det ikke længere alene er man power, som Hjemmeværnet bidrager med, men nu også en aktiv deltagelse i planlægningsarbejdet og indflydelse på egne opgaver.”

​Tak og anerkendelse
På diplomet til kompagnicheferne angives det, at det overrækkes ”som en tak og anerkendelse af den store indsats, som (navn) har ydet som kompagnichef i Hjemmeværnet, og den støtte (navn) derigennem har bidraget med til Københavns Politi”.
De tre kompagnichefer troede, at de var indkaldt til et ordinært planlægningsmøde på Politigården i København.​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring