Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny app giver overblik over Landsøvelsen

I forbindelse med Landsøvelsen den 3. – 5. juni lanceres app’en ”Hjemmeværnets Landsøvelse 2016”. Du kan finde den i App Store allerede nu og få informationer om Landsøvelsen.

01-06-2016

Af Thilde Lejre

Hvad sker der i Fredericia, mens jeg selv er på øvelse i Horsens? Hvornår skal jeg stå klar i paraden? Hvad gør jeg i tilfælde af markskade?

Disse spørgsmål er blot nogle af dem, som du kan finde svar på i den nye app for Landsøvelsen. I app’en kan du se, hvor der er øvelser på Landsøvelsen, du kan læse nyheder og se billeder fra din egen og andre øvelser, og du kan få praktiske oplysninger om øvelsen og paraden. App’en giver også en oversigt over aktiviteter på Landsøvelsen.
 

Bliv forberedt på Landsøvelsen

App’en er allerede nu klar til at guide dig rundt på Landsøvelsen og forsyne dig med informationer og nyt om øvelsen. Så hvis du henter den inden weekenden, kan du før øvelsens begyndelse blive klogere på Landsøvelsens indhold. App’ens indhold vil dog blive opdateret løbende frem til øvelsen. 
 
Under Landsøvelsen vil der blive lagt nyheder, billeder og praktiske oplysninger på app’en, så når du har en pause i din øvelse, kan du blive opdateret om, hvad der sker andre steder på Landsøvelsen og få at vide, hvis der er ændringer i programmet.
 
Det eneste du skal bruge er din smartphone og app’en ” Hjemmeværnets Landsøvelse 2016”, som du kan hente via nedenstående link.
 
 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224