Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt Hjemmeværnsmagasin på gaden

Hjemmeværnsmagasinet er blevet redesignet helt fra bunden – både på det visuelle og på indholdet. Tilgængeligt online nu.

19-05-2022

​​

Den nyeste udgave af Hjemmeværnsmagasinet er nu tilgængelig online på Issuu, og kommer senere på HJV.DK og i din HJV.DK mail. For de, der har bestilt magasinet fysisk, vil det landet i postkasserne i løbet af denne eller næste uge.

Hjemmeværnsmagasinet har i dette nummer fået en stor overhaling, hvor der er blevet kigget på tilgængelighed, design og indhold. Her har vi taget udgangspunkt i de ændringsønsker som vi kunne se i magasinundersøgelsen, der blev lavet i december 2020.

Vil du læse magasinet online? På Issuu kan du fremadrettet finde magasinet og mobilvenlige versioner af næsten alle historierne. ​


Modtog du ikke dit fysiske magasin?

Hvis du har indtastet dit MA-nummer i formularen på HJV.DK, men alligevel ikke har modtaget et magasin kan dette skyldes at:

  • Du har skrevet et forkert MA-nummer, der enten er for kort eller ikke eksisterer
  • Du har skrevet andre oplysninger end dit MA-nummer i formularen

Hvis du som medlem ønsker at modtage magasinet, bedes du udfylde denne formular med dit MA-nummer. 

Hvis du ikke er medlem af Hjemmeværnet, men stadig gerne vil modtage magasinet, bedes du sende dine oplysninger til hjv-magasinet@hjv.dk.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring