Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Bornholms nye militære chef, oberstløjtnant Ulrik Skytte, ser frem til opgaverne i Det Bornholmske Hjemmværn.     

Parade for ny militær chef på Bornholm

I går blev Ulrik Skytte indsat som ny chef for Det Bornholmske Hjemmeværn i strålende sol. Ulrik Skytte blev samtidig udnævnt til oberstløjtnant og bliver også garnisonskommandant for Almegårds Kaserne.

03-09-2021

Tekst og foto: Jacob Kongsmar

Sensommersolen skinnede, da der i går eftermiddags blev holdt parade på Almegårds Kaserne i anledningen af chefskiftet for Det Bornholmske Hjemmeværn og for kasernen.

Den 57-årige nyudnævnte oberstløjtnant Ulrik Skytte bliver ny chef for Det Bornholmske Hjemmeværn og garnisonskommandant for Almegårds Kaserne. 

 

Ulrik Skytte er flyttet fra Belgien til Bornholm for at blive ny chef for Det Bornholmske Hjemmeværn.

”Jeg har set meget frem til opgaven. Det Bornholmske Hjemmeværn er en vigtig del af lokalsamfundet. Der er en forståelse af fælles opgaver, og der er en accept af Hjemmeværnet i lokalsamfundet,” siger Ulrik Skytte, der glæder sig til igen at blive en del af Hjemmeværnet.

Den nye chef kommer med erfaring både for Hjemmeværnet og Forsvaret. Senest beklædte han en stilling ved EU's Militære Stab i Bruxelles. Før det har han i en lang årrække gjort tjeneste i Hjemmeværnet og har blandt andet også været distriktschef i Nordsjælland. Så han kommer med stor erfaring i arbejdet med frivillige hjemmeværnssoldater.

Ulrik Skytte afløser oberstløjtnant Nicolai Abildgaard, der er blevet ansat ved Multinational Division North, der er en del af Danmarks Nato-bidrag, og som har hovedkvarter i Riga i Letland.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring