Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Politihjemmeværnssoldater på trafikreguleringskursus

​Arkivfoto fra trafikreguleringskursus​​

Politiseminar 2020

Det har igennem foråret været meget usikkert, om det, som følge af COVID-19, ville blive muligt at gennemføre Politiseminar 2020.

17-07-2020


Det er nu besluttet, at Hjemmeværnskommandoen i samarbejde med Rigspolitiet gennemfører det årlige politiseminar for Hjemmeværnet tirsdag den 15. september 2020 i tidsrummet 10:00 – 18:00 (mulighed for kaffe og rundstykker fra 09:00).

 

Grundet COVID-19 og de dertil hørende restriktioner og retningslinjer gennemføres Politiseminaret i 2020 imidlertid i justeret form. Dels er det ikke skønnet hensigtsmæssigt at samle alle de relevante deltagere på én lokation, og dels er det ikke skønnet hensigtsmæssigt at gennemføre seminaret over to dage med overnatning. Politiseminar 2020 gennemføres derfor som et éndagsprogram, opdelt i henholdsvis Øst og Vest (på henholdsvis Antvorskov og Ryes Kaserne). Vi beklager naturligvis disse sene ændringer, men håber på alles forståelse.

 

I programmet lægges der op til en vekslen mellem emner af generel karakter (ny politilov & hovedsamarbejdsaftale samt Hybride trusler & Kritisk Infrastruktur) hvor Hjemmeværnskommandoen og Rigspolitiet koordinerer forberedelse og facilitering af drøftelser samt emner af mere regional karakter (erfaringer fra COVID-19 indsatsen og større opgaver i 2021), hvor de to landsdelsregioner og respektive Politikredse forventes at koordinere forberedelse og facilitering af drøftelser. Dagen afsluttes med en let forplejning afhængig af mulighederne.

 

Grundet COVID-19 er planlægningen af Politiseminaret forsinket, og udkast til selve programmet er pt. i høring ved Hjemmeværnets myndigheder og ved Rigspolitiet.

 

Det forventes, at formel invitation og det endelige program for Politiseminaret vil blive udsendt i uge 32 og efterfølgende lagt på hjv.dk.

 

Til trods for et Politiseminar i justeret form, ser vi frem til en dag med nogle rigtig gode drøftelser.

 

Med venlig hilsen og god sommer

 

Hjemmeværnskommandoens Operationsafdeling.  


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring