Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Pansret mandskabsvogn i snevejr

​Arkivbillede

Sneberedskabet var klar til aktion

Flere steder i landet stod snebredskabet klar, da en en snestorm hærgede i det sydøstlige Danmark.

10-02-2021

​​​​​​Når sneen falder over det ganske land, kan det nogle gange blive svært for beredskabet at komme frem til mennesker i nød. Hjemmeværnets sneberedskab står flere steder i landet klar til at hjælpe myndighederne, så hjælpen kan komme frem.

En snestorm ramte i går det sydøstlige Danmark. Hjemmeværnet på Ærø var blandt de første, der var ude, og hjalp hjemmeplejen sikkert rundt på øen i deres FIK. Du kan se et billede fra indsættelsen og læse mere om indsatsen på deres Facebook-side.


På Bornholm afventede kompagniets specialuddannede PMV-chauffører beskeden på skulle hjælpe øens ambulancer. Danmarks Radio sendte tidligt tirsdag morgen et hold afsted for at lave et interview, der kan ses kl. 07:55 i DRs livedækning af stormen.


Også hos Marinehjemmeværnet, har de mange frostgrader givet udfordringer – og flere af Marinehjemmeværnets fartøjer er blevet flyttet til andre havne, da der var risiko for, at de frøs inde. Læs mere på her på hjv.dk.​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring