Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Brigadegeneral Gunner Arpe Nielsen stopper som stabschef i Hjemmeværnskommandoen. Han fortsætter karrieren som chef for Hærens 2. Brigade. Foto: Ole Bo Jensen
 

Stabschefen i Hjemmeværnskommandoen fratræder

Brigadegeneral Gunner Arpe Nielsen fratræder i dag stillingen som stabschef i Hjemmeværnskommandoen. Fremover skal han forrette tjeneste i Forsvaret som chef for Hærens 2. Brigade.

01-09-2017


Af Christine Dahl
 
Fire et halvt år i Hjemmeværnet blev det til i denne omgang, i flere forskellige stillinger.
Inden udnævnelsen som stabschef i januar 2015 har brigadegeneral Gunner Arpe Nielsen således både været chef for Virksomhedshjemmeværnet og Planlægningsdivisionen ved Hjemmeværnsstaben.
 
”Jeg har haft 4½ års spændende og udbytterig tjeneste i Hjemmeværnet. Jeg har lært en masse fantastiske og inspirerende mennesker at kende, og jeg har om muligt fået endnu mere respekt for den kæmpe indsats, den enkelte frivillige yder alle døgnets timer, hele året rundt”, lyder det fra den afgående stabschef, der også gerne vil takke for ”den altid pæne modtagelse, som jeg har fået ude i landet.” 
 
Selvom brigadegeneral Gunner Arpe Nielsen fremover kan skrive chef for Hærens 2. Brigade på visitkortet, regner han ikke med, at det er ensbetydende med et endeligt farvel til Hjemmeværnet.
 
”Jeg regner med, at jeg også i mit kommende virke kan få et tæt samarbejde med Hjemmeværnet, og jeg glæder mig til fortsat at møde enhederne ude i landet.”
Den nye stabschef oberst Jette Albinus tiltræder mandag d. 11. september.

 
​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224