Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​MOL, der er en erfaren pilot, holder dørene åbne for nysgerrige gæster på et af Flyverhjemmeværnets Defender fly. Det højteknologiske lille fly er et stort aktiv for flere myndigheder, bla politiet og SKAT, og nu også ved EUs ydre grænser via Frontex. Foto: ​Flemming Jellinghof

Stor indsats af Flyverhjemmeværnet på Roskilde Airshow


​Soldater fra Flyverhjemmeværnet havde mange forskellige funktioner ved weekendens Airshow i Roskilde, hvor de ca. 20.000 gæster kunne kigge nysgerrigt på 70 forskellige flytyper.

19-08-2019
​​​​​​​​
Af Poul Monggaard

Mens prægtige fly drønede hen over himlen, passede soldaterne fra Flyverhjemmeværnet deres mange opgaver. 

De stod for adgangskontrol, for flightlinen, for publikums sikkerhed, for at præsentere Hjemmeværnets fly, og ikke mindst for at vise de besøgende, hvad man som frivillig kan opleve i Flyverhjemmeværnet.

Med 33 interesserede i optagelse i Hjemmeværnet ved Flyverhjemmeværnets infostand kunne udstillingsleder Mona Hammer notere en succes. Den tilskriver hun god forberedelse og et positivt team. 

"Det er bestemt endnu en tørn værd", siger Mona Hammer

Nedenunder:
Forsvarsminister Trine Bramsen, (nummer​ tre fra højre), besøgte lørdag Roskilde Airshow og gav sig god tid til at tale med Flyverhjemmeværnets folk. Her er ministeren foreviget med udstillingsleder Mona Hammer og hendes udstillingsteam.









Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring