Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sådan behandler Hjemmeværnet dine personoplysninger



Alle frivillige modtager i dag et brev i deres E-boks. Brevet er blot en orientering om, hvordan Hjemmeværnet behandler dine oplysninger, og du  skal derfor ikke gøre noget på baggrund af brevet.



22-05-2018


Af Hjemmeværnskommandoen



Når du logger på E-boks i dag, vil du i din egenskab af frivillig i Hjemmeværnet modtage et brev, der orienterer om, at vi modtager oplysninger om dig.

B
revet er alene til orientering, og giver ikke umiddelbart anledning til nogen handling i forhold til dig. Du skal derfor ikke gøre noget på baggrund af brevet. Er du fritaget fra E-boks, vil du senere modtage brevet med fysisk post.

Brevet indeholder blandt andet en beskrivelse af:

  • Kontaktoplysninger på Hjemmeværnets databeskyttelsesrådgiver
  • Kategorier af personoplysninger, som vi behandler om dig
  • Hvor dine personoplysninger kommer fra
  • Dine rettigheder 

Brevet er sendt ud i forbindelse med EU's personbeskyttelsesforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018. Forordningen har overordnet til formål at beskytte EU-borgernes personlige data mod at blive misbrugt og giver samtidig de registrerede flere rettigheder over deres personlige oplysninger.

Klik her for at logge på E-boks

Læs også: Fornuftig omgagng med persondata

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring