Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Temalørdag om Hjemmeværnet

Hjemmeværnet er omdrejningspunktet i dokumentaren ’Folkets Hær’, som vises lørdag i anledning af 70-års jubilæet

24-04-2019

Danskerne kan blive lidt klogere på Hjemmeværnet, hvis de tænder for DR2’s Temalørdag lørdag den 27. april, hvor en 45 minutter lang dokumentar giver et indblik i Hjemmeværnets udvikling, vores frivillige soldater og de mange opgaver, Hjemmeværnet støtter Forsvaret og samfundet med.

I temalørdagen har tv-vært Jan Elhøj sat sig for at lære Hjemmeværnets bedre at kende og udfordre nogle af danskernes fordomme om organisationen. Dokumentaren giver et indblik i både Hærhjemmeværnet, Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnets opgaver og synliggør, hvad det kræver at være en del af Hjemmeværnet både fysisk og mentalt.

Optagelserne til dokumentaren startede tilbage i november og kørte frem til marts. En række ansatte og frivillige soldater har bidraget til, at produktionsselskabet DocEye Digital kunne producere dokumentaren for DR og uden alle jer, kunne det slet ikke lade sig gøre at vise så mange forskellige sider af Hjemmeværnet.

Dokumentaren genudsendes 4. maj og kan streames på dr.dk.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224