Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Varig ansættelse af chefen for Hjemmeværnet

Hjemmeværnets chef siden 1. august 2017 fortsætter på posten. Indtil nu har chefen for Hjemmeværnet været udnævnt og ansat på åremålskontrakt.

24-06-2022

Hendes Majestæt Dronningen har resolveret, at chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens H. Garly, fra den 1. august 2022 bliver udnævnt varigt til generalmajor og chef for Hjemmeværnet.

”Jeg er naturligvis overordentlig glad for og stolt over at blive varigt udnævnt til generalmajor, men det er en særlig glæde at få mulighed for at forsætte de kommende år i stillingen som chef for Hjemmeværnet, der er en fantastisk organisation."

"De seneste års udvikling i verden har understreget behovet for et stærkt og levedygtigt hjemmeværn. Jeg ser rigtig meget frem til det videre arbejde med at udvikle og lede Hjemmeværnet til gavn og glæde for Danmark og for vores mange tusinde frivillige hjemmeværnssoldater, ansatte og personel af reserven”, siger generalmajor Jens Garly.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring