Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Forsvaret følger i tæt samarbejde med Hjemmeværnet udviklingen på COVID-19

COVID-19 breder sig i disse dage og viser sig løbende flere steder, hvor danske soldater og frivillige i Hjemmeværnet er udsendt. Forsvaret følger situationen og er i løbende kontakt med udsendt personel.

28-02-2020

​Af Hjemmeværnskommandoen

Hjemmeværnet har personel udsendt over store dele af verden. Enten i større missioner eller som enkeltpersoner i internationale missioner.

​​​

Hjemmeværnet har i de seneste dage været i kontakt med alle udsendte hjemmeværnssoldater. Soldaterne har modtaget Forsvarets retningslinjer, som de kan støtte sig til, og så de kan forberede sig på at tage forholdsregler, hvis det viser sig nødvendigt.

Forsvaret arbejder i disse dage tæt sammen med Sundhedsstyrelsen og Udenrigsministeriet, som udstikker de generelle anbefalinger på henholdsvis sundhedsområdet og for færden i udlandet. Hjemmeværnet følger Forsvarets anbefalinger for udsendt personel.

Der findes aktuel information om sygdommen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk. Har man bekymringer, kan man ringe til Sundhedsstyrelsen Hotline på telefon 72 22 74 59 mellem 8:30-15:30. Udenrigsministeriets rejsevejledninger kan findes på www.um.dk.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224