Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Søren Espersen blev mandag budt velkommen som ny kommitteret for Hjemmeværnet. Foto: Sara Amos Pedersen

Velkommen til ny kommitteret

Den 1. november overtog Søren Espersen posten som kommitteret for Hjemmeværnet, og i dag blev han formelt indsat med en parole

06-11-2017

Af Thilde Lejre

Søren Espersen (DF) blev mandag officielt budt velkommen som kommitteret for Hjemmeværnet med en parole i Hjemmeværnskommandoen.

Her udtrykte han glæde over at være blevet valgt til posten og fastslog, at han generelt oplever en øget respekt for Hjemmeværnet.

”Både på Christiansborg og i befolkningen er man blevet klar over alle de fantastiske vinkler, der er i Hjemmeværnet, som både Forsvaret og samfundet har brug for. Jeg er stolt af at være blevet en del af Hjemmeværnet, og jeg betragter det som en ære at være med til at markedsføre Hjemmeværnet,” sagde Søren Espersen til parolen.

Chefen for Hjemmeværnet bød velkommen til Søren Espersen som kommitteret for Hjemmeværnet og glædede sig over, at valget er faldet på netop ham.

”Jeg er glad for at byde dig velkommen ombord og for, at vi har fået en kommitteret med stor politisk erfaring, netværk og tyngde. Det er vigtigt for os at få en kommitteret med stor respekt for Hjemmeværnet, som der samtidig er stor respekt omkring som person. I den kommende tid skal du på rundtur til de tre værnsgrene og Hjemmeværnsskolen og møde de frivillige.  Jeg ser frem til et tæt og godt samarbejde med dig,” sagde chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly.

Fakta om den kommitterede

Den kommitterede for Hjemmeværnet udgør sammen med chefen for Hjemmeværnet Hjemmeværnsledelsen. Hjemmeværnsledelsen er ansvarlig for Hjemmeværnets samlede virke.

Den kommitterede for Hjemmeværnet leder arbejdet med at rekruttere frivillige til Hjemmeværnet, ligesom den kommitterede er ansvarlig for Hjemmeværnets informationsvirksomhed.

Derudover er det den kommitteredes opgave at arbejde for et godt forhold mellem befolkningen og Hjemmeværnet.


 Bjarne Laustsen overdrager tøjlerne til Søren Espersen

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224