Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Eskadrillechefen´s andet nyhedsbrev 2017

ESK Chefen´s nyhedsbrev 2 2017

04-06-2017
Eskadrillechefens andet nyhedsbrev 2017:
 
Nu skulle foråret være på vej håber jeg, for der venter os en del nye udfordringer, men først vil jeg lige komme med et lille tilbageblik på hvad vi har haft gang i i de første måneder af 2017.
 
Efter at vi har haft vores nytårsmøde kom vi for alvor i gang med de forskellige aktiviteter, bl.a. vores fælles uddannelses aftner som køre hver anden onsdag under ledelse af Kell, der har været en flot fremmøde til disse aftner, dette har været til stort gavn for alle som er mødt frem.


 
Der har været forskellige emner lige fra kortlære - uddannelse i bevogtning og adgangskontrol - våbenlære samt mange andre emner som alle har haft gavn af. Der skal lyde en stor tak fra mig til det store fremmøde bliv ved med det og ikke mindst sig det til de øvrige som savner.


 
Som alle ved er vores GSTÈR blevet re-certificeret, således at nu kan FHV flyveren bare komme og de er klar til at give dem den service vi er uddannet til.


 
Der ha været lidt indsættelser her i foråret bl.a. kan nævnes hjælp til opklarings enheden hvor vores fly deltog og vores GSTèr har været på standby.
Endvidere har i alle jo nok bemærket at vi i FHV har fået en ny CH og at der er sket en del ændringer i organisationen. I denne forbindelse var der planlagt et besøg af CH FHV i april som desværre måtte udsættes, der er nu aftalt et nyt besøg, som vil finde sted onsdag den 7 juni og det vil være det samme program - se hjv.dk.
Af kommende tiltag kan nævnes at vi igen skal regne med at vi alle skal hjælpe til i forbindelse med folkemødet, så jeg vil bede jer om at afsætte tid fra mandag til søndag i folkemøde ugen, der vil være sikring af helikoptere samt bevogtning i lufthavnen samt GST hjælp til vores fly fra HVE 270.
Vi har også planlagt et kursus i ophold på lufthavn og flyvestation lørdag den 10 juni og bør alle om muligt deltage.
Jeg vil også lige minde om vores fastholdelse tur, i skulle alle have modtaget en folder.
Der afholdes også sommer camp i FHV, det kunne være en oplevelse og i denne forbindelse kan man få en masse forskellige Q èr og ikke mindst møde en del venner fra FHV- så gå ind på HJv.dk FHV aktiviteter og se om dette tilbud skulle være noget for jer.
 
Til slut vil jeg ønske jer alle og jeres familie en god sommer og håber at se jer til de forskellig aktiviteter.
 
 
GOD SOMMER
 
Bent Gudbergsen
Eskadrillechef
​​

Fakta

Nyhedsbrev fra ESK CHEF HVE 205

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224