Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Eskadrillen aktiv paa lufthaven

Åben hangar på Lufthavnen

24-10-2016
Vedligeholdelse- og træningsdag:
 
Selv om det var efterårsferie og mange holdt fri, så afholdt vi i Eskadrille 205 en fælles uddannelsesdag lørdag d. 22.10. Her havde vi også havde mulighed for at have vores informationsfolk med.
Bornholms Flyveklub havde åben hangar i Bornholms lufthavn. Eskadrillen fik mulighed for at stå for sikkerheden i forbindelse med adgangsregistrering og opsyn med flightline, således at ingen kom ud hvor man ikke måtte være.
I samme forbindelse havde vores informationsteam opstillet en stand, hvor evt. interesserede kunne få oplysninger om Flyverhjemmeværnets opgaver, både her på Bornholm og i resten af landet. Der var i løbet at de timer, hvor det foregik, en pæn håndfuld som vi fik talt med.
Det var en dag, hvor vi fik afprøvet de forskellige opgaver vi skal kunne; både adgangskontrol og sikring, samt en patrulje langs grænsen ind til det operative område.
Alt i alt en god dag for Eskadrillen hvor vi luftede vores samarbejdsaftale med lufthavnen.

Åben hangar Jytte.jpg
Åben hangar Sanni og Kell.jpg


Fakta

Eskadrillen stod for registrering på Lufthavnen

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224