Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julehilsen fra EC

Julebrev

23-12-2016
Julehilsen fra Eskadrillechefen:
 
 
Her i den skrivende stund og vi har passeret vintersol værg, vil jeg lige sende jer en lille opdatering inden vi alle går på en fortjent juleferie.
Når vi ser tilbage på dette års forskellige aktiviteter og andre gøremål, må vi nok sige at det har været et meget spændende hjemmeværnsår. Året startede med at vi i flyverhjemmeværnet og i Eskadrillen indgik en samarbejdsaftale med Bornholms Lufthavn, og dette var med til at vi i Eskadrillen fik nogle rigtige gode aktiviteter og nye muligheder for at bruge vores kompetencer på, så en tak for jeres gode måde at være på når vi skulle løse vores opgave der.
Da foråret var godt i gang fik vi mulighed for at oprette og uddanne et GST, som skulle støtte vores flyvende Eskadrille når den er Bornholm, men også andre steder i landet efter behov, eskadrillen har pt. 5 som er uddannet til den opgave.
 Omkring Pinse havde vi en større uvarslet indsættelse, som bestod i at sikre en af FLV EH 101 som havde et lille problem, det viste sig at det var mere alvorligt så vi var i gang i ca 10 dage. Vi løste opgaven med MEGET stor tilfredshed - Stor tak til jer alle.
Foråret stod også i at klargøre vores deltagelse i den store landsøvelse i starten af juni, også her var der en stor tilslutning for at deltage og vise flage, godt gået til jer alle.
Landsøvelsen var kun lige overstået da det stod i Folkemødets tegn, også her viste Eskadrillen flaget idet vi både havde opgaver i lufthavnen og vores GST personel, der blev også her gået tilden stor tak.
 
Efteråret var ikke helt præget af den stor aktivitet, men vedligeholdelse af vores uddannelse og nye tiltag på de mange gode fællesuddannelses aftner blev der gået til den.
 
Jeg vil lige her til slut minde om at vi har vores nytårs møde ONSDAG den 18 januar kl. 1730 på RH Bornholm, så husk tilmelding af hensyn til spisning.
 
                 JEG VIL ØNSKE JER ALLE, SAMT JERES FAMILIE EN RIGTIG
                                               GOD JUL OG GODT NYTÅR
 
Venlig hilsen
Bent Gudbergsen
Eskadrille chef

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224