Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyhedsbrev fra EC HVE 205

Aarets Eskadrille medlemmer 2016

12-02-2017
Det første nyhedsbrev i 2017:
 
 
Nu er vi godt i gang med året, og alle er forhåbentlig kommet godt i i det nye år, og hvad bringer det så os i Eskadrillen - jo jeg vil starte med at ønske jer alle et godt nytår med tak for det gamle.
 
Året startede jo med vores nytårs møde som vi nu for anden gang afholdt på RH Bornholm, og igen havde vi et pænt fremmøde. Her gennemgik jeg de forskellige emner som vi havde haft igennem hele 2016, og ikke mindst de nye tiltag.
Samarbejdes aftalen med Bornholms lufthavn er kommet godt i gang og er ved at finde sit rette leje, udover har vi haft forskellige indsættelser af korter eller længere varighed, og her vi jeg specielt fremhæve sikringen af en af FLV HELO som strande på øen i godt 1 og en halv uge - godt gået til jer alle.
Der udover deltog vi i den fælles landsøvelse, med et godt fremmøde og ikke mindst vores deltagelse i Folkemødet, hvor vi også gik til den med forskellige opgaver, lige fra sikring i nattetimerne til arbejde for vores GST personel.
Der har også været en del forskellige uddannelse aktiviteter og også her har der igennem hele året været et flot fremmøde, jeg håber at i alle viser en lige så stor aktivitet i 2017.
Der var også denne gang indstilling til at bliv årets Eskadrille medlem for 2016, og denne gang blev titlen delt på to gode Eskadrille medlemmer for 2016 blev det.
Jytte Lund og Anna Nissen
De blev valgt for deres arbejde og villighed i Eskadrillen:
 
Året 2017 bringer også nye udfordringer, et nyt flyverhjemmeværn i lig med en ny struktur- En ny Chef for Flyverhjemmeværnet bare for at nævne nogen af de nye ting.
 
Det var lidt af de nye ting som der er i gang, og vil og håber at se jer til mange at Eskadrillens aktiviteter i 2017.

Året´s Eskadrille medlemmer 2016 udnævnes
Tillykke til Jytte og Anna

EC Bent Gudbergsen

Fakta

Aarets Eskadrillemedlemmer udnævnt.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224