Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sommer nyhedsbrev fra EC

Sommer nyhed

11-07-2017
Sommer nyhedsbrev fra Eskadrille chefen:
Nu venter vi bare på at det endelig kan blive rigtig sommer med masser af sol og strand dage.
Vores planlægning op til folkemødet startede med et velbesøgt Eskadrille møde, hvor der blev gemmet gået vores forskellig aktiviteter til dette folkemøde. Endvidere havde vi besøg af Jan Kaj fra FHV som fortalte lidt omkring de forskellig ændringer der er sket i FHV m.m.
 
Efter et vellykket folkemøde hvor vi bidrog med op til 3 forskellig aktiviteter, både med sikring af helikoptere fra HWK som startede mandag aften før folkemødet og til og med natten til søndag, Eskadrillens GST var i aktion fra onsdag formiddag og til søndag sidst på eftermiddagen, endvidere havde vi også bemanding i DBH log Cellen hele fredagen, ja der blev gået til den og lidt over halv delen af vores folk  var i aktion godt til jer alle og jeg håber at I vil være med igen til næste år, så sæt kryds allerede nu i jeres kalender for 2018 - STOR TAK TIL JER ALLE.


Nu da folkemødet var vel over stået havde vi vores fastholdelse tur som i år gik til det Sønderjyske, og denne gang i 2 og en halv dag. Vi overnattede i Søgårdlejeren, besøgte om lørdagen Dannevirke i Tyskland-drog videre til Gråsten slot - Dybbøl banke, om søndagen inden det gik hjem ad besøgte vi Frøsløv lejeren. Vi have alle en god oplevelse og ikke mindst et godt socialt samvær. Vi ankom hjem til Bornholm søndag aften en oplevelse rigere.
I starten af August får vi besøg af vores samarbejdes Eskadrille( HVE  260), som har en tilsvarende opgave som vores, men bare i Skagen (RH Skagen), de kommer fredag aften og rejser igen Søndag formiddag, jeg håber at i alle vil være med til at give dem en god oplevelse, I kan tilmelde jer på HJV.DK
 
Her til sidst vil jeg lig ønske tillykke til Tommy Mortensen med modtagelsen af HJV fortjensttegn og til EVA, Susanne og Knud med 25 års tegnet Stort Tillykke til jer alle.
 
I og jeres familie ønskes en rigtig god sommer.
 
Bent Gudbergsen
Eskadrillechef

Fakta

Fastholdelsestur HVE 205

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224