Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sommernyhedsbrev ESK 205

Sommernyheder HVE 205

12-08-2018

 

   Et lille sommernyhedsbrev

 Nu da sommeren er over os , vil jeg lige sende jer en sommerhilsen, samt fortælle lidt om de forskellige aktivister vi har haft i første halvår af 2018.

 

Vi startede året med vores rationelle nytårs møde inde på RH. Bornholm (ACW BO), der havde vi mulighed for at ønske hinanden et godt nytår, samt høre lidt om hvad der var sket i 2017, ved samme lejlighed blev årets Eskadrillemedlem for 2017 fundet og til alles overraskelse blev det Lars der fik æren, så et stort tillykke til dig for din indsats i 2017.

Vi havde også forskellige uddannelsesaftener igennem hele første halvår, til disse aftener var der et stor fremmøde og Kell havde tilrettelagt mange forskellig emner og ved en af aftenerne var Henning fra DBH til stede for at give et input i signaltjeneste, så nu har alle gå på mod til videre uddannelse i signaltjeneste.

På skydeområdet var der igennem hele første halvår også et pænt fremmøde, så vi må konstatere at vores samarbejde på dette område mellem os og RNN/Neksø er en god ide, vi afsluttede med et rigtig godt fremmøde på skydebanen sidst i juni, også tak til Kell for en god planlægning.

Da der blev afholdt 4 maj fejring fik Jytte overrakt sit 40 års tegn, så tak til Jytte for sit virke igennem 40 år og stort tillykke.

Juni er jo også bekendt at der er folkemøde, her var vi også medvirkende, vores opgave var lidt mindre i år idet vores fly (Esk 270) ikke måtte deltage på grund af besparelse, men vi løste den stillede opgave på AGK omkring sikring af nogle flyvende fugle fra HWK i perioden mandag til søndag. Den opgave løste vi med meget stor tilfredsstillelse fra alle parter, vi havde som noget nyt lidt hjælp ovrefra det øvrige FHV idet at 4 personer fra Esk. 274 støttede os, de fik en kanon oplevelse i vores opgave. Ved lejligheden fik vi besøg af CH HJV  GM Jens Garlig som kom op på pladsen og selv så hvordan vi løste opgaven og samtidig hørte lidt om FHV opgaver og virke både her på øen og i det øvrige Danmark. En stor tak til jer alle for jeres indsats i forbindelse med løsningen af vores opgave ved dette års folkemøde, håber at i igen vil stille op igen til næste år.Dette års studie/fastholdelses tur gik i år til ACW Skagen, hvor vi besøgte vores søster Eskadrille 260, som bl.a. besøgte os sidste år. Vi fik mange oplevelser omkring deres opgaver som er spredt ud over hele Vendsyssel.  Vi fik set både deres Esk. Lokaler både i Frederikshavn - Skagen og i Hjørring og jeg må sige at de har nogle meget fine lokaler. Der er grund til et yderligere samarbejde omkring opgaveløsning på tværs af landet.

 

 
 

Da vi næsten var noget halvvejs havde vi den oplevelse i at vores ene bil gik i udu, og her vidste Esk. 260 hvor godt deres samarbejde med Flådestation er idet de hurtig fik fremskaffet en låne bil til os, denne kunne så bruges under vores besøg og ikke mindst til at fragte halvdelen af vores folk hjem igen, så en stor tak skal lyde til vores værter i Esk.260 for deres hjælpsomhed.

Dette var lidt om de forskellig ting vi har lavet i foråret og jeg ved at der kommer mange tiltag i andet halvår af 2018, jeg vil takke jer alle for jeres indsats første halvår i 2018.

 God sommer til jer alle og ikke mindst til jeres familie

 Venlig hilsen

 KN Bent Gudbergsen

Eskadrillechef

Fakta

Nyhedsbrev fra EC ESK 205

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring