Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Bevogtning af EH-101

Helikopter med mulighed for defekt, nødlandede, planmæssigt, på militært område, i Nordsjælland.
Og F16 udstilles ved DTU.

09-04-2019

 

Da piloterne, på EH-101, redningshelikopteren, registrerede uregelmæssigheder på flyet, valgte de at lande på et hensigtsmæssigt område i Nordsjælland. Efter en kort undersøgelse af helikopteren valgte de at blive på jorden, til yderligere undersøgelser. Herefter rekvirerede piloterne bevogtning af flyet. Da HVE223 altid er klar på disse opgaver, var de første 2 flyverhjemmeværns soldater, på plads, inden for den første time, til stor overraskelse for piloterne, der havde travlt med at komme til Roskilde, for at modtage erstatnings helikopteren, der allerede var på vej, så de kunne fortsætte deres vagt.

 

Inden for den næste time var bevogtningen fuldtallig, incl. udstyr og forplejning, det ser jo ud til at det bliver en kold nat med frost og en frisk vind.

 

Efter besøget ved helikopteren, besøgtes F16 kampflyet der er udstillet ved DTU, i Lyngby, og selvfølgelig bevogtes af HVE223. Her plejer der at være en del "liv", senere på natten, så gutterne kommer nok ikke til at kede sig.

Lidt flere billeder fra dag nr. 2 med BEV af EH-101

 

 

 

Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring