Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Sidste befaling, før TakeOff

Før TakeOff


HVE223 har ligget vandret, i bestræbelserne på at være klar til Øvelse Cimber.

LOGISTIK, INDSATS og UDDANNELSE begyndte, sammen med EC, allerede sidste år at forberede ”Øvelse Cimber", med masser af møder.

25-10-2019

Delingernes bestillinger til LOGISTIK (LOG), var savnet bl.a. p.g.a. sygdom, nye DF og ændringer i planer og behov. Juni ville havde været god til bestillinger, men det blev august hvor lagernumrene var klar. Og I september var det tid til at rykke for svar på leveringerne, og svaret var at mange vil blive leveret i Aalborg.

DSC03291.JPG

Den nye DF-U indhenter en del info fra de tidligere møder, som jo ”bare lige” skal bearbejdes, og Vupti en 5-punkt befaling, en bestillingsliste og lave kort over aktiviteten (9 timer og kort-papir over hele huset).

Osse en ny NK DEL, der i fællesskab finder ud af at alle de nyeste info betyder at 9 timers forarbejde, kan ”kastes over højre skulder” (og vi bander slet ikke, bare første møde med ”fjenden”).

Men OP PÅ HESTEN! Der bliver lavet nye kort og befaling, både til øvelsen og til O-plan (pyha OPTISIMU, kom på overarbejde). Og sammen med LOG bliver der lavet en ny bestillingsliste, så nu får LOG osse travlt.

Noget gik rigtig godt, andet duede slet ikke, og det meste blev lavet om, flere gange.
Mandskabet har deltaget i mange forskellige uddannelser, som kan bruges i forberedelsen til Øvelse Cimber.

Alle fik, vistnok styr på forberedelserne.


Håber at alle folkene møder op, men lidt frafald er der jo altid så har vi gruppeminus.

Folkene sad op og turen gik til Roskilde, hvor næste ben af transporten vente: Herkulesflyet B-536


To busletter blev kørt ombord


Folkene fra eskadrille gik, ombord, flyet kørte ud til start og lettede. Nu har eskadrillen fået luft under vingerne og er klar til øvelse Cimber.


Dem som infoteamet talte med, var spændte, med sommerfugle i maven og højt humør. Ventede bare på at få lov til at gå igang og yde deres bedste.


Morten Olsen / Michael Olsen

Redigeret: Flemming / Ejnar

Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224