Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

"Første" Eskadrilleaften, i HVE223


Efter en superspændende og god weekend, hvor vi blev rystet sammen med 2. SF, U-sek, log, Signal, 1. SF og kdodeling. Hvor vi fik nogle Q'er og nogle oplevelser rigere. Fortsatte vi i dag med eskadrillens første møde efter Corona krisen.

29-06-2020


Allerede inden appellen, var der et glædeligt gensyn med hinanden, og deling af "ka' du huske".


Idag til eskadrille aften var vi næsten 30. Der blev orienteret om kommende aktiviteter og om at vi skal huske at vedligeholde samt tanke køretøjer når de har været anvendt. Hvis anlægget i lejren ikke virker, kører man til nærmeste tankstation hvor tankkortet virker og får klaret sine opgaver der.

 


Efter appellen blev der udleveret IFAK til alt fremmødt personel som fik puttet ting i den. Derefter blev der udleveret de resterende TYR til dem de der var fremmødt og skulle have. Der blev givet en lektion i samling så alle fik justeret og tilrettet deres udrustning. Det var da vist, lidt besværligt ?

 


Rundt i de små kontorer og værelser blev der herefter arbejdet med planerne for de næste opgaver.


Endnu en god aften i godt selskab!


Ovenfor:Samlet og redigeret

Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring