Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

HJK, Fagseminar for INFO-personel


HVE223's INFO-gruppe, siger nu GODDAG til "Onboarding" og frivillighed i samfundet.
INFO-gruppen træder hermed ind i et central arbejde omkring rekruttering og fastholdelse, og åbner måske døren, yderligere, til samfundet.

16-11-2019

"Onbording": Hvad sker der egentlig med nye ansøgere, A, fra ansøgningsskema og til Manr.? Hvordan aktiverer man A?, og hvad kan A deltage i af møder/kurser? Og hvad må vi kontakte A om? Kan man invitere civile til førstehjælp? En del projektmateriale findes allerede i informationsforum.


Nyt forsvarsforlig, og ny ledelse, præger tanken om at fokusere på frivilligheden i samfundet, hvor hjemmeværnet er i konkurrence med tilbud til frivillige i organisationer som spejder, sport og mange andre. Der er 3 persontyper: De ansvarlige, De målrettede og De kompetente, som måske skal fristes på forskellige måder. Vi vil fremover fokusere på personer mellem 18 og 35 år.

Vi skal være mere åbne over for samfundet, og fortælle hvad vi går og laver, ved at benytte de eksisterende åbninger, f.eks. pressen. Hvad sker der med HVE223, når Jonstruplejren er solgt? (spørgsmål for egen regning).

Vi skal lade A røre ved "tingene", opleve glæden ved at prøve en uniform, røre ved materiellet. Prøve fællesskabet ved at stå i geled, til en appel. At "være med", til et møde.

Når folk griner af os, i gule veste. Så er det politiet der beder os om hjælp, så de kan lave endet politi-arbejde.

Et fagseminar der satte tanker igen. 6 timer: RIGTIG GODT.


Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224