Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Nytarsparole 2015

Eskadrille 223 Værløse nåde de 100 aktive M/K i december 2014 hvilket var et af vores delmål.

Som belønningen for at det blev opfyldt, gav tidligere Eskadrille Chef Erling Støhrmann en flot flaske Molt Chandon

11-01-2015
 
Nytårsparole 2015 i Eskadrille 223 Værløse
 
Eskadrille 223 årlige nytårsparole blev igen i år, afholdt i vante omgivelser. Jonstruplejren bygning 12 hvor vores eskadrille har domicil, var godt besøgt på dagen. Hvor personel fra eskadrillen sammen med familie og venner, fejret året som gik. Og ønskede hinanden ”GODT NYT ÅR”  
Eskadrille chef T. Ohlhoff bød alle velkommen og hilste hendes Majestæt Dronningen og Kongefamilien godt nyt år.
Her efter blev der fortalte om året som gik, hvor vores eskadrille har haft stor fremgang, men også have været aktive. Eskadrille chefen kunne fortælle at vi var blevet 100 % flere i den aktive struktur. Og at vi i DEC 2014 have rundet 100 M/K. Men at dagens tal, nu var oppe på 103 M/K. Det blev nævnt at hvis man tog gennemsnit på vores personels funktions relateret timere d.31 DEC udgjorde det 288 timer for hver M/K. Og af dem var ca. 7000 timere blevet brugt på uddannelse, 4000 timer var brugt på indsættelse opgaver, samt støtte til Flyvevåbnet.
Chefen fortalte at i det nye år, ville eskadrillen vægte fastholdelse og motivation, samt uddannelse og skydning for personellet.
Om det nye forsvarsforlig blev her fortalt, at her var ikke noget nyt og her endnu ikke var truffet afgørelser om analysen. Men chefen fortalte, at med den udstråling og korpsånd vores enhed have fået opbygget. Var han sikker på at Flyverhjemmeværnet og Eskadrille 223 ville bestå. Og at hans vurdere var at vores enhed var godt klædt på til nye opgaver. Da vi have udvist, at vi var omstillings og udviklingsparat.
Efter eskadrille chefens tale, blev her gennemført udlevering af anciennitetstegn, duelighedsmærker og udnævnelser af personel.
Da chefen ville udbringe en skål for eskadrillen, blev han her stoppet i sin udførelse. Da staben og NK eskadrillen overtog talerstolen! Her fortalte NK at han og staben aldrig have haft eller før har set en chef i det frivillige system. Som her har arbejdet så energisk og har haft viljen til at opbygge en enhed som vores eskadrille chef. Og at eskadrille 223 nu var blevet en enhed, med en god korpsånd og med personel med god udstråling som nu finder det sjovt at bruge sin fritid i det frivillige system. Her kom mange rossende ord fra NK og stab til vores chef. Som afslutningsvis blev udført med et tre gange ”hurra” for eskadrille chef 223 Værløse
Stort fremmøde hvor omkring 60 personer deltog d.10 JAN til Eskadrille 223 Værløse Nytårsparole. 
 
esk 006.JPG
Tidligere Forsynings befalingsmand Michael A Olsen og nu ny Bevogtnings Delingsføre 1 tager godt imod vores gæster sammen med Mor Karen… 
esk 112.JPG
NK Eskadrille holder tale for Chefen…
esk 093.JPG
Her skal skåles GODT NYT ind med den fine flaske vi have modtaget. Måtte her en fagmand til at åbne den. Efter længer varende tid og flere forsøg lykkes det. 
  esk 037.JPG
Security Force Gruppeføre 1 Morten Boss bliver udnævnt til Sergent, efter veludført Videregående befalingsmand uddannelse. 
 
NK Eskadrille som ny udnævnt Premierløjtnant 
  

Bevogtnings Delingsføre 2 Alex Nielsen modtager sig GULD mærke fra Forsvares Førstehjælps uddannelse. I alt var her fire fra Eskadrille 223 her fik guld. Syv personer fik Sølv og fire fik Bronze.    
esk 165.JPG
Kommando befalingsmande giver befaling til vores IT Befalingsmand vedrørende aftens øvelse og dens udførelse…
esk 167.JPG
To mænd i en skov under terrænorientering, som er i gang med hmm…
esk 174.JPG
Nyt personel i Eskadrillen får lige en ventetidslektion i Eskadrillens opbygning…
esk 136.JPG
Til vores sociale aften hygge. Viser Security Force personel vores Eskadrille hvordan de lærte at gennemføre indbrud på deres uddannelse weekend i efteråret. Til stor munterende for vores veteraner, især deres ny udleveret våben vagte meget begejstring.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring