Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Foto: Flemming B. Jellinghof HVE 223

ROF KOF IOF møde på Sjælland

Fredag den 24. april havde vi endnu et godt møde, i ROF KOF IOF gruppen. Der var meget stort fremmøde, det vil sige 11 ud af 14 mulige var kommet.....

27-04-2015
Af; Thomas Kjærgard HVE 223
Alle var engagerede og vi havde mange gode diskussioner i løbet af aftenen. Der udover talte vi om brugen af Lync, og om hjv.dk. Nu har alle tilstedeværende mulighed for at komme på hjemmesiden samt Lync. (se link til Lync)
Et emne, der var meget snak omkring var emnet om Info team. Det vil sige, et par grupper af frivillige, der vil støtte andre enheder på Sjælland i forbindelse med udstillinger og hvervninger.

Foto: ROF KOF IOF; Team site Sjælland (se link ROF KOF IOF PÅ SJÆLLAND)
 
Vi fik foredrag fra Kjeld Munkbøl, om bestilling af materialer og bestillingsvejen af dem.
En anden ting vi talte om var kurser. Især Info grundkursus, som vi mener alle kan have gavn af, samt udstillingskursus og redaktørkursus. Vi vil forsøge at lave samkørsel og få et redaktørkursus til Sjælland.
Vi er blevet spurgt om hjælp, til oprettelse af ROF KOF IOF til de jyske enheder. Vi vendte emnet og muligheden for at støtte med opstarten, til noget tilsvarende til det vi har på Sjælland.
Vi vil oprette 2-4 info teams. Alt i alt en rigtig god og produktiv aften. Næste gang bliver det udelukkende om undervisning i hjv.dk. Bruger og brugen af siden.

Fakta

ROF KOF IOF møder på Sjælland begyndte ud fra et ønske om større samarbejde med ROF, KOF og IOF mellem enhederne.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring