Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Med 223 på skydebanen


Med forventning om en skydedag i det plask våde vejr, mødte HVE223 (ja, vi var mange) op til uddannelse og kontrol skydning, på 2 skydebaner, både pistol og gevær. Den første skydning efter Corona pausen.

20-06-2020

Der var lovet vældig med regn, som heldigvis bare blev til små-plask, det var kun terrænet der var bløt, så der var lagt op til en dejlig dag, med masser af skydning.


Mange var mødt op, og igen fik Hundeførerne lejlighed til at træne med deres unge hunde, under en skydning.Efter den obligatoriske ventetid, med "tegnekonkurrance" for voksne, medens skydebanerne blev klargjort, var der udlevering af våben.De 2 skydninger (pistol og gevær) havde hver for sig eftersyn og kontrol af våben.


Efter fordeling til skydebanerne, var der udlevering og fyldning af magasiner, efter planerne for de enkelte skydninger.


Også på skydebanerne var der instruktioner om sikkerhed og information, før skydningerne, ligesom der var instruktion til makkersikkerheden.


DSC03724.JPG

Skydningerne forløb, som sædvanlig, uden uheld, som planlagt, med øvelser og prøvning i de obligatoriske skydestillinger. Og hundene fulgte, interesserede med i prøvningerne.De gamle skydebaner, hvor man selv skal op til skiverne, med plastre, gav osse plads til lidt hyggesnak og samvær.

DSC03708.JPG


Chefen havde overblik og Corona-sikkerheden var i top.
Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring