Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Nødlandet helikopter


Vi behøvede kun 1 times varsel, til at overtage bevogtningen af en beskadiget helikopter, fra Beredskabsstyrken og politiet.

18-07-2020


Fredag aften nødlandede en af Flyvevåbnets helikoptere ved Oceanvej, i Købehavn. Et uheld under en øvelse tvang helikopteren ned, og Hærhjemmeværnsdistrikt København blev hurtigt adviseret om en kommende bevogtningsopgave.

Lørdag eftermiddag, en time efter FHV blev adviseret, overtog HVE223 opgaven med bevogtningen af flyveren, der nok skal vare ugen ud. Så mandskabet i HVE223 skal bare melde sig til, der er jo masser af vagter.


Området hvor helikopteren er parkeret, er blevet oprettet som et "midlertidigt militært område", derfor er alle vagter "skarpe".


HVE223 er en bevogtnings enhed i Flyverhjemmeværnet, med speciale i områder og aktiviteter, hvor Flyvevåbnet opererer. Ud over bevogtning, undersøger og forbereder vi områder for landing og Takeoff. Vi sørger altså osse for, at emner der kan beskadige fly, fjernes. Og det gjorde vi så.Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring