Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

"MILITÆR-FÆRDIGHED" ?


Endelig en lørdag, uden at blive forpustet, uden af få hjertebanken. Men måske bare lidt irriteret på næste års budget. Vi vil jo gerne så meget.

Måske ingen penge ?

11-07-2020


Det er altså meget sjovere, og anstrengende, at være på øvelser eller træne militære færdigheder, end at sidde i l a n g tid, ved skrivebordet og "glo" på computeren. Alle små og større "ledere", med funktion, skal ofte sidde og planlægge.


 Og NU skal der altså planlægges budgettet for 2021. Heldigvis kan nogle af de "gamle" huske hvordan vi gjorde sidste gang. Derfor er humøret "meget godt", mens vi sidder og hjælper hinanden med at lave budgetterne. Når budgettet, for den enkelte funktion endelig er "færdig", skal det så afleveres til adm.chefen, JP. Så det altså surt at glemme tilføjelser som datoer, antal soldater, på aktiviteten, og måske skal de osse have noget at spise, eller et sted at sove. Så husk det hele eller folkene bliver sure.


 Når budgettet så endeligt er færdigt skal det afleveres, udskrevet. Og så er det surt igen, når 20 funktioner skal udskrive på samme printer. Men det var da ellers en god lørdag, kammeraterne var jo sammen med kammeraterne, så nogle gode madder og sodavand krydret med lidt dril, fik de mange timer til at gå op til højere niveauer.

Hvis du vil vide mere

  • Ejnar de Fries
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring