Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Overrækkelsen fandt sted foran frihedsmuseet i Købehavn den 23 maj 2022. 

Støtte til veteranerne fra hvk 3c19

Hjemmeværnskompagni 3c19 har under coronapandemien solgt nogle kopper, til kompagniets medlemmer, overskuddet er nu overført til Danske Veteraner.

23-05-2022

​​​​​

Hjemmeværnskompagni 3c19 har under coronapandemien solgt nogle kopper, til kompagniets medlemmer, overskuddet er nu overført til Danske Veteraner.​


Vi blev hurtigt enige om i kompagniet at det overskud vi gerne skulle have alt efter hvor købelystne vores kollegaer vil være, skulle gå til at støtte danske veteraner, da der er mange af de udsendte soldater der kommer hjem med oplevelser fra deres udsendelse, som de skal have hjælp til at bearbejde, og kunne vi hjælpe så skulle vi gøre det.

Vi har prøvet at lade vores ide med kopperne komme så langt ud blandt vi arbejde med og for. bl.a.​. har vi være forbi med et par kopper til generalen og den kommitterede for Hjemmeværnet.


Den 23 maj var så dagen hvor vi afleveret pengene til Danske veteraner ved ​formanden for Lokalforening København Per Jensen, foran frihedsmuseet.


På vejene af hjemmeværnskompagni  3c19 Peter Thylander og Flemming Jellinghof ​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring