Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Hvad koster den ?

Airshow Aalborg 2018

Ca. 130.000 Mennesker kan ikke tage fejl, årets airshow i Aalborg var en succes, meget skete foran på pladsen, men et lige så stor apperat var i gang bagude for at få showet til at hænge sammen.

13-06-2018

​Flyverhjemmeværbet folk stillede talrig op og løse rigtig mange funktioner bla.:

Til dette års Airshow er vores primære opgaver: Klargøring, afvikling af SPOTTER DAG, transporttjeneste, støtte til Bevogtningen, afspærring, trafikregulering, parkeringsanvisning, logistik, forplejning samt adgangskontrol ved Crew-tent, Veteran-telt, Presse-telt og Interforce-telt.
Ud over opgaverne har vi i udstillingsområdet vores egen udstilling, hvor vi viser og fortæller, hvad vi laver i Flyverhjemmeværnet. 

Der var rigtig meget at se på, både på jorden og i luften.Nogle af fly-fansene, der kom helt fra Værløse på sjælland for at se og lytte til Fly, de havde en rigtig god dag, også selv om der kom et par små byger.


Airforce traning center, var foruden våben og andet udstyr også forbi med nogle af deres hunde.

 


Alle som vi gik rundt og tale med havde, trods skyerne have en rigtig dag, til næste år ses vi i roskilde på sjælland.Hvis du har fået lyst til at blive en del af flyverhjemmeværnet, så kontakt os via linket til højre, der er også brug og plads til dig.Billederne er fra flyvevåbnet og Flyverhjemmeværnseskadrille 228

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring