Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Klargøring til Kultutnat

Kulturnatten i København 13. oktober 2017

Lys i mørket og
Skud i mørket …… fra Holmens Batteri Sixtus
Vi måtte en tur på skadestuen med Freja

13-10-2017
HVE 228 deltog på Kulturnatten på Holmen med førstehjælp og en lille udstilling af forskelligt Hjemmeværnsudstyr. Vi havde fået anvist et sted ved Mastekranen med udsigt til Peder Skram og udgået torpedobåd af Willemoesklasse og Marinehjemmeværnets skib.

De der kom forbi vores udstilling viste stor interesse for vores Hjertestarter og feltrationspakken med det vakum pakkede mad. De besøgende der før havde været i hæren, mindedes at der i deres pakke altid var spegepølse, leverpostej på dåse og sveskegrød.
Fra Batteri Sixtus lød et ordentlig kanonsalut da solen gik ned og det var her det gik galt for Freja, som ville gøre brug af knæklys. Vi måtte en tur på skadestuen med hende. Knæklysets udløbstid var overskredet.  Det var så mørt, at det gik i stykker og sprøjtede væsken op i hendes øjne. Øjnene blev skyllet godt og grundigt, men vi tog en tur på skadestuen for en sikkerheds skyld. Heldigvis kom Freja tilbage og kunne være med resten af aftenen.
 

Hvis du vil vide mere

  • Jonna Larsen

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224