Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Mikael Boutrup modtager af furesø kommunes kulturpris 2018

Mikael Boutrup kulturprisen 2018

Mikael Boutrup, Manden med en vision om lave store flyvedag på flyvestation Værløse, siden 2015 er flyvedagen blevet større og større.

21-10-2018

Mikael Boutrup havde en vision som hans datter sagde at han skulle holde fast, i nemlig store flyvedag på den tidligere flyvestation Værløse.

Det hed bla. i talen til mikael fra formanden for kultur, fritid og Idræt Tine Hasser : Valget fald på dig Mikael, fordi du har skabt en event, der både kan samle borgerne i Fursøog bidrage til kommunens gode omdømme udadtil. Du har aktiveret Flyvestationen som et kulturelt og historisk mødested og stor flyvedag engagerer over 2000 frivillige i en fælles sag, der er meningsfuld, rekevant og læreerig for alle. (citat fra furesøavisen)

Flyverhjemmeværnet har siden begyndelse af stor flyvedag, være med til at øge sikkerheden for at de interesserede mennesker ved at stå for bla. flightline security.

Derfor er det vigtig at vi bliver ved med at yde vores bidrag til Mikael boutrups store flyvedag og det kan vi kun når vi er rigitig mange fra hele flyverhjemmeværnet er kommer og støtter op.

For husk: Vi stiller op, når det gælder. 

 

 

Hvis du vil vide mere om Flyverhjemmeværnseskadrille 228 københavns lufthavn så brug link nr. 3

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring