Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Smuk - Slesvigske Musikkorps spiller. se link nr ude til højre.

Telegrafmarchen 2018

Intet er så godt som en frisk sjæl i et frisk legeme, så jeg tog til Fredericia for at deltage i telegrafregiments march, det er 3 år de laver en gåtur på 5, 8 eller 20 km med start/slut på Ryes kaserne. Marchen er åben for alle.

06-10-2018

 

​Da jeg ankom til Ryes kaserne, stod smuk, (slesvigske musikkorps og spillede op til march(en), og efter vi var trådt an på 3 geledder, bød viceborgmesteren velkommen, derefter tog Oberst Søren Andersen ordet og fortale kort regimentet, hans sluttede sin taler med ordene: Alle ret - venstre om, god tur og smuk spillede hele vejen ud af kaserne og marchen var i gang.

Man bliver glad da man gik gennem porten og som flyver gik sammen med AirForceTraningCenter-flyverne var det super dejligt at hører obersten sige dejligt at se flyvevåbnet.

 

Så nu var det bare at sætte den ene fod foran den anden indtil man var tilbage til kasernen.  

 

Da jeg nået til punket hvor 5 og 8 km mødtes, kom nogle soldater løbende, men de skulle også når ud på 20 km og havde travlt.

 

 

Selv om der stod det var tilladt, nået jeg aldrig op på topfarten (tro nu også det mest er for køretøjer, men det er jo godt at have et mål.)

 

En glad mand i mål efter 5 km, eskadrillens bjørn fik også en medalje, godt man har nogle at gå og snakke med under turen.

 

turen rundt på 5 og 8 km og beviset :

 

Håber dette har givet dig lyst til at gå med næste år, det er nemt at husk først lørdag i oktober.

 

Brug link 2 hvis du vil vide mere om flyverhjemmeværnenhed 228 københavn lufthavn

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring