Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Nogle af folkene fra aftens team - vil du med på holdet ?

kulturnatten på holmen 2018

Kulturnatten anno 2018 er nu slut, og takket været det gode vejr, have flyverhjemmeværnseskadrille 228 en lind strøm af besøgende, der vise stor interesse for enhedens arbejde. Du kan også nå at være med.




13-10-2018

 

​Kulturnatten er nu historie anno 2018, men for flyvehjemmeværnseskadrille 228, gav aftenen, en hel del intressede, og mange flere ville vide noget om førstehjælp og prøve hjertemassage.

 

Der var lige så stor interesse for de våben og anden udrustning som kunne berøres, og små som store fik svar på deres spørgsmål.

 

Der var også mulighed for at smage på maden fra en feltration. Vi fik talt med rigtig mange mennesker og holdningen til Hjemmeværnet var helt sikkert positiv, vi fik også forklaret folk at Hjemmeværnet består af mere end hærhjemmeværnet og her ligger måske en af vores største opgave. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Marinehjemmeværnet som også var stærkt tilstede, men det er kun naturligt at vi støtter op om hinanden.

 

 Skal ovenstående sammenfattes kort: God aften for flyverhjemmeværnseskadrille 228, og vi er klar til at stille op til næste kulturaften. Chefen sluttede af med at udtale et VEL DONE GUTTER OG GUTINDER, hvis du vil være en del af dette fættesskab, så brug link nr. 1 ude til højre.

Søværnets tamburkorps kom også forbi, dejligt med musik til arbejdet.

 

De større skibe træk folk til, men desværre også væk fra vores stand, en udfordring som vi jo bare måtte tage op og overvinde hen under aftenen.

 

Fregatten Peder Skram med lys på, samt Willemoes-kl. Sehested ved mastekranen. se evt link 2 og 3.

Hvis du vil vide mere

  • Flemming Jellinghof
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring