Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Storeflyvedag 2018 på FSNVÆR

Så er storeflyvedag på FSNVÆR forbi, en god dag hvor mange besøge vores stand og så ude i området hvad flyverhjemmeværnet kunne hjælpe med primær flightlinesecurity på denne dag.

26-08-2018
Flyverhjemmeværnseskadrillerne HVE233 Lolland-Falser, HVE223 Værløse og HVE228 Københavns Lufthavn, havde slået sig sammen om at løfte de opgaver som vi skulle hjælpe med, flightline security og information om Flyverhjemmeværnet.
 
Vi mødte ind den 24 august om aftenen, for at passe på udstillingsområde og fly, en såkaldt brandvagt, som det se var vagtens hund ganske agtpågivende og vågen.

Mandskabet blev brieftet om morgen om de sidste ting, inden de skulle ud på posterne.


Det er super rart når børnene slader om en, så der blev dukke godt i hjelmmen efter bolsjer, vi fik også skrevet nogle op til mere information om Flyverhjemmeværnet.

 

Nedfor et par billeder fra Storeflyvedag 25 aug.2018.


Furesøgarden var også mødt frem.Det blev en dag med god vejr, meget lidt at lave på flightline forflyverhjemmeværnet, besøgt f-16 beredskabet, det var også dejlig at høre lyden af flymotorer i området igen, som før 2004 og vejret slog først om da vi var ved at pakke ned omkring kl 17.


Håber vi også ses til næste år til Storeflyvedag.

 

 

Skulle dette have givet dig lyst til at vide mere om flyverhjemmeværnet så brug linkene ude til højre for at få mere information om henholdvis:

HVE 233 Lolland-Falster

HVE 223 Værløse

HVE 228 Københavns Lufthavn Billeder: Hr. Allan Mortensen og Flemming Jellinghof

 

 

Lidt mere information om flyvestatonen:


eller bogen "de Ubudende Gæster" udgivet af Værløse historiske forening, kan lånes på biblioteket. eller denne bog/hæfte : 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring