Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​krigsmuseet ved ​søren kierkegaards plads

Navneskift fra Tøjhusmuseet til Krigsmuseet

For at sende et mere klart signal om hvad museet indeholder skiftede tøjhusmuseet navn til krigsmuseet den 1 juli kl 13.00 med bla. dansk løsen.

02-07-2018

​Museet i tøjhusgade 3, har skiftet navn for at tiltrække flere besøgende, bla. turister, nu hedder museet krigsmuseet, dette skulle sende et mere klart signal om museets indhold.På selve dagen var der lavet et program for både store, highlight-rundvisning, rundvisning danmark og den totale krig ,og små med bla. " i lære som spion, hvor div. opgaver skulle løse, så man kunne få sit eget spionpas. Iforhold til dagen før, hvor der vel var 10-15 mennesker var der næsten sort af voksende og børn, der hyggede sig med at løser opgaver og så på effekter, både fra museet eller livgardens nyere udstyr.


Den hurtige rundvisningen skulle tage 45 min tog en 1 time.


Spionlære ved kort over flyvestation værløse.


våben man kunne røre ved, ak47 er kinesisk.


udstillingen den fjerne krig, med glade besøgende.


Plejestativ med plade, godt udstyr for en luftmelder.Direktør Rane Willerslev giver forsvaret lov at lave dansk løsen og markerering af navneskiftet.De tre brugte skydDirektør Rane Willerslev, med nyt danefæ til museet.

lidt før renoveringen:

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224