Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Politiets dybe rum

Overskriften lyder dyster - og nok var det langt nede i kælderen, men aften var lys og sjov.

07-06-2018

​I aftes var nogle af soldaterne fra Hjemmeværnseskadrille 240 Odense (HVE 240) på Politigården i Odense. Tiden var nemlig inde for vedligeholdende skydning på pistol M/49 (9 mm Neuhausen). Og her har Politiet en fantastisk skydebane, dybt nede i deres kælder.

Trods det, at der var sat en hel aften af til formålet, så forsvandt timerne hurtigt. Men soldaterne gik til den, og fik erhvervet sig en masse ny erfaring. Og for nogen var dette starten på en ny uddannelse.

Og selv varmen havde fundet vej helt ned i kælderen, hvilket kun gav en ekstra vinkel på skydningen. Og nogen vil måske så sidde og tænke "Har de udleveret pistoler?", og nej det har vi ikke. Vi har dog adgang til dem og visse kapaciteter i Flyverhjemmeværnet (FHV) har dog pistolen som et funktionsvåben.

Et udsnit af soldaterne i gang med rensning af våben - efter en veloverstået aften.

Skulle du have lyst til og høre mere omkring HVE 240 og hvilke uddannelser vi kan tilbyde, så kan du kontakte Eskadrillechefen på hve240-ec@hjv.dk.





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring