Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVE265 Nytårparole 2017

Hjemmeværnseskadrille Hvidsten afholdt idag 5/2-17 deres nytårsparole på Hvidsten kro

05-02-2017
Eskadrillens nytårsparole blev igen i år afholdt på den historiske Hvidsten Kro, hvor af også vores eskadrilles navn hidhører.
Vi var samlet i flok for at mindes de henrettede modstandsfolk fra Hvidsten og i den forbindelse aflagde vi et lille visit i mindelunden inden selve parolen.
Efter en kort tale af Hans Grønbæk blev der lagt en buket ved stenen og afholdt et minuts stilhed.
Herefter returnerede vi til kroen og indtog den halve recept fra menyen.
Eskadrille chef Verner Bro holdt en lille tale og takkede for opbakningen til vores aktiviteter og til landsøvelsen i 2016.

Under frokosten blev der også overrakt først et 20 års tegn og derefter et 25 års tegn til Kim Pedersen. Grunden til det 20 års tegn var, at han ikke tidligere havde fået det udleveret i den tidligere enhed i Aarhus hvor han var inden overflytningen til eskadrillen sidste år.
Der skal jo være orden i tingene, og det er der så nu.


Kim Pedersen blev også udnævnt til sergent, da han skal overtage våbenkammeret efter Niels Erik Skjødt. Kim har tidligere været våbenmester ved Stabseskadrille Aarhus og efterfølgende i nogle år ved det grønne hjemmeværn i Aarhus.

God arbejdslyst til Kim og tak til Skjødt for mange års tro tjeneste som våbenmester/forsyner og hjælpende hånd til stortset alt hvad der skulle hjlæp til. Skjødt fortsætter som hjælper på våbenkammeret.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring