Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nytårshilsen 2020

Vi kan være stolte

22-12-2020


Til medlemmerne af HVE265, Hvidsten

 

Vi har god grund til at være stolte af vor eskadrille, HVE265, Hvidsten .

 

Her, hvor vi nærmer os julen og årsskiftet 2020/2021, vi jeg gerne takke hver af jer i eskadrillen for jeres opbakning. Uden jeres engagement kunne det år, vi nu forlader, have kastet os ud i en alvorlig krise.

 

Pandemien, Covid-19, har i sandhed besværliggjort vort arbejde i eskadrillen. Vore aktiviteter og muligheder for at mødes er ikke bare blevet udfordret, men er i flere tilfælde sat på pause.

 

Alligevel har jeg som EC oplevet, at I har holdt fast, at I har villet styrke vor enhed og gøre jer parate til en fornyet indsats.

 

Nu har vi et lys for enden af tunnellen. Vaccinen, som verden satser på i opgøret med pandemien, er fremstillet, parat til at blive taget i brug. - Og vi er intakte.

 

Det rykker i os for at gennemføre nye øvelser og løse nye opgaver. Vi kan dårligt vente med at vise, at vi stadig kan leve op til Hjemmeværnets, Forsvarets og samfundets forventninger til os.

 

Jeg vil på basis af jeres opbakning og positive holdning med optimisme gå ind i det nye år. I er kvalificerede til at tackle de opgaver, som venter os. Vi vil i samarbejde udpege målene og nå dem.

 

Derfor vil jeg ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. 

 

Verner Bro

EC, HVE265 Hvidsten 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring