Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Randers messe 2017

Super Randers messe hvor Hjemmeværnet og HVE265 deltog med stor succes.

17-03-2017
I år har vi prøvet at være med på Randers messen i februar måned, hvor vi havde en fælles stand med kompagni Hvidsten og politihjemmeværnet, det var en god weekend, som var arbejdet værd, da det både har givet nogle interesserede og måske en genaktivering fra reserven som bonus. 

Men som sædvanligt blev det til en masse snak med mange nysgerrige, specielt om vores Hvidsten udstilling som vi havde taget med, men også konkurrencen trak en del, men i den anledning kom der også flere mænd som havde aftjent værnepligt i 60’erne og 70’erne som syntes det var nogle underlige små patroner vi bruger i dag, de var jo vant til 7,62 i Garant geværet og Madsen maskingeværet. 

Men der måtte Michael Kjær Eriksen tage over når de mindedes gamle dage, for de unge mennesker, som var med på standen kendte ikke noget til disse våben.

En af de mange sjove episoder som jeg vil nævne var en samtale med en ældre herre,  som sidste år havde fået en medalje med to egeløv på sløjfen, det kunne jeg jo så gætte at det var 60 års tegnet. 

Alt i alt en rigtig god weekend, som vi forventer at gentage til næste år.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring