Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

HANGAR 1

En gruppe entusiaster, der er helt vilde med det frivillige arbejde i HVE 270, har stiftet en støtteforening ved navn HANGAR 1. 

31-12-2019

​Der står i foreningens vedtægter at ”Formålet med foreningen HANGAR 1 er at styrke sammenhold og kammeratskab ved hjemmeværnseskadrille 270 gennem afholdelse af sociale aktiviteter uafhængigt af den egentlige hjemmeværnstjeneste." 

Foreningen er med andre ord sat i søen for at danne de sociale rammer for alt det der ikke lige hører under eskadrillens opgaver, men som alligevel kan være fremmende for eskadrillens virke og personalets motivation, ved at styrke kammeratskabet og det sociale liv.

Foreningen er synlig på Facebook samt hjemmesiden www.HG1.dk

Eskadrillechef Hans Henrik Grøn, også kendt som “HAN”, udtaler: “Som eskadrille er vi stolte og ydmyg over at man har ønsket at stifte en sådan støtteforening, og mange af eskadrillens medlemmer er så glade for initiativet at de allerede har meldt sig ind”.

HAN fortæller endvidere at han ser frem til det kommende samarbejde med foreningen, og går det nye år i møde med store forhåbninger for projektet.


Fakta

​Foreningen er synlig på Facebook samt hjemmesiden www.HG1.dk

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring