Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Team nord

Der er netop blevet afviklet team nord møde i bygning 304 på Flyvestation Aalborg. HVE 270 var repræsenteret med 4 personer fra hhv. ADM, LOG og UDD SEK, men hvad er team nord egentlig?

05-12-2019

​​​​​Begrebet team nord dækker over de sagsbehandlere ved FHV der i det daglige støtter landets nordlige flyverhjemmeværnseskadriller. Eskadrillerne i ansvarsområdet inviteres via de respektive eskadrillechefer, og opfordres til at stille med ca. 4-5 nøglepersoner inde for fagområderne ADM, LOG og UDD mhb. på at holde den positive dialog igang, samt at styrke samarbejde og kommunikation på tværs af eskadrillerne.

Agendaen omfattede:
  • Briefing om "Vejen frem i Flyvevåbnet". 
  • Året der gik, Året der kommer. 
  • Separat LOG-møde.
  • Status på Q-er og 24-time.
Der føres referat fra møderne, og disse vedlægges aktiviteterne på HJV.dk. Derved er de tilgængelige for alle, og der skabes transparens og overblik. Møderne afvikles ca. 4 gange årligt.

HVE 270 har haft godt udbytte ved at deltage, og der er ingen tvivl om at den positive synergi der opstår når nøglepersoner mødes på tværs af enheder kan være gavnlig for alle parter. 

Såfremt du er leder eller specialist ved HVE 270, og finder det relevant at deltage, bedes du koordinerer fremtidig deltagelse via HAN.

Fakta

​​​Team nord møder bruges bl.a. til at dele information og skabe gode relationer på tværs af eskadrillerne, derved opstår en positiv synergieffekt, og Hjemmeværnets ressourcer udnyttes bedst muligt.​​

Hvis du vil vide mere

  • Uddannelsessektionen, HVE 270
  • Telefon +45 9133 2704 (IKKE SMS) 
  • E-mail: FHV-270-CHT@mil.dk
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring