Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Bevogtning af sikkerhedslandet helikopter

Eskadrillen deltager i bevogtning af sikkerhedslandet helikopter.

18-03-2016

​HVE 272 var tilstede ved den nødlandede helikopter allerede 1,5 time efter alarmering fra FHD.

EC og IT-BM var de første til stede og tog kontkt til flyvevåbnets mekanikere som allerede var i gang med fejlsøgning på helikopteren. Det viste sig dog hurtigt at helikopteren nok ikke lige kom derfra de nærmeste uger. På grund af det uvejsomme terræn helikopteren stod i var der ingen mulighed for at flytte helikopteren på blokvogn for transport til værkstedet i Karup. Derfor skuller helikopteren repareres på stedet og i den forbindelse være under bevogtning døgnet rund da der er tale om sensitivt materiel.

FHD dukkede hurtigt op med både førringskøretøj og et af de 3 nye telte som kan monteres på køretøjet. En ganske fin løsning for det personel der er indsat.

eh2.jpg
JMTO kiggede også forbi med både lysmast, overnatningscontainere, generator og kran på bælter så helikopteren kunne skilles ad.

HVE 272 har stået for vagten de 2 første nætter i samarbejde med HVE 273 Ikast og HVE 281 Vestkysten vagten weekenden over. Herfra tages der stilling til om opgaven skal forlænges.


eh1.jpg Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring