Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flyverhjemmeværnet for alle

Hvervning i Messecenter Herning

02-03-2017

​Hvem siger, at man kun skal holde ferie i sin fritid. Man kunne jo også blive aktiv i Flyverhjemmeværnet og være med til at støtte blandt andet Forsvaret med mange forskellige opgaver.

I weekenden den 24. - 26. februar 2017 blev der afholdt en stor feriemesse "Ferie for alle" i Messehallerne i Herning, og udfra mottoet om at blive aktiv i Flyverhjemmeværnet, havde vi valgt at profilere os på en stand på denne messe.

Personel fra eskadrillerne 273, 274, 275 og 277 drog derfor til Herning for at vise og fortælle om Flyverhjemmeværnets mange opgaver.

Det hele startede torsdag aften, hvor en lille flok gjorde standen klar, således at man fredag formiddag kunne tage imod de første gæster.

Fredag var stille og rolig, men både lørdag og søndag var der run på - alt i alt gennem de 3 dage var der 59.143 besøgende + plus de øvrige udstillerere på messen, og en del af disse mange mennesker var forbi vores stand.

Trækplasteret var især vores lille flyver og vores sminkning, hvor børn blev tiltrukket af at kunne komme op og sidde i flyveren og ydermere kunne de så prøve at blive sminket, så det så ud til, at de havde fået skader.

En del af de besøgende viste nu også interesse for selve  flyverhjemmeværnet, og efterfølgende er der faktisk 29 personer, der ønsker at blive kontaktet for mere viden.

Efter en god weekend blev det hele så pakket sammen igen, alle kunne drage hjemover med en god oplevelse og en aftale om at mødes igen om et år, hvor denne messe jo atter bliver åbnet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring