Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

God jul


Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.
God jul og godt nytår.

01-12-2021


Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Et godt år for Eskadrille 275 Djursland har det været trods corona restriktioner. Som skrevet tidligere har corona situationen fået medlemmerne til at stå sammen og gøre en ekstra indsats. 

Også ude på Djursland har vi oplevet mange danskere ude i den friske luft gå på med stort motionsmod, smilende og vinkende på afstand. Det været dejligt at opleve, hvor voksent danskerne har håndteret hele denne periode med restriktioner og anbefalinger og hvor fint samfundssind, der er blevet vist på gader og stræder, i butikker og ved sammenkomster.

Hos Eskadrille 275 Djursland har øvelser, store som små, førstehjælpskursus, omskoling til FX-våben og sidst, men ikke mindst, certificering til beredskabsstyrken, været vel besøgt og der er lavet nogle meget fine resultater.

Med håbet om et lykkebringende og helsegivende nytår vil Eskadrille 275 Djursland hermed ønske alle vores læsere en rigtil god jul.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring