Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Camouflagefarver

Novembernyt 2020


Udsættelser og håb for det nye år

17-11-2020

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Siden sidst er der kommet nye Covid-19 restriktioner, som de fleste ved.

For Eskadrille 275 Djursland betyder det, at sociale arrangementer er aflyst, herunder reception i Fredericia for tegnmodtagere i den tunge ende samt juleafslutning lokalt. Der arbejdes på en løsning for både tegnmodtagere og en alternativ juleafslutning i december.

Samtidig følges restriktionerne op med brug af håndsprit og handsker og afstand på en meter mellem deltagere på de forskellige aktiviteter. Team møder aflyses og gennemføres på Skype.

Inspektion

Øvelsen sidst i november gennemføres som uddannelsesdag, med tilstedeværelse af fagfolk. Indholdet af dagen er endnu ukendt, men afsøgning af skov, adgangskontrol og førstehjælpselementer er oplagte emner. Uanset indhold, så er hjemmeværnsuniformen godt camoufleret i den efterårsfarvede skov.

Førstehjælp

Der gennemføres førstehjælpskursus lokalt på uddannelsescenter Tirstrup ultimo november og der er mange tilmeldte. Heldigvis er uddannelsescenteret stort nok til, at de nye Covid-19 regler kan respekteres.

Nye lokaler

Eskadrillechefen har sammen med uddannelsesofficeren været på møbelfangst og der planlægges en aktivitet for indflytning i de ekstra lokaler. Disse lokaler betyder, at flere grupper kan træne på samme tid uanset restriktioner.

Information året til dato

Ingen af de lokalt planlagte hvervearrangementer har kunnet gennemføres i år grundet Corona. Som tidligere skrevet er der fra centralt hold annonceret på sociale medier mv. Der har været kontinuerlig interesse på "Vi stiller op", hvor kandidater fordeles efter ønske og postnummer. Nyheder eksternt og internt samt Facebook-opdateringer gennemføres så vidt muligt.

Eskadrille 275 kører nok på lavt blus, men de vanlige øvelser og træninger skal jo gennemføres. Eskadrillen håber derfor, som nok så mange andre på et Corona-frit nytår.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring