Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

Reservister søges

Opråb til reservister

20-09-2020

Kære reservister.

Her i sensommeren 2020 kører fortsat Hjemmeværnets reklamekampagne under mottoet: "Det vi gør i dag forbereder os på i morgen". Kampagnen er ganske vist møntet på de 18-35-årige, men vi har brug for alle.

Medlemmer af Hjemmeværnet, som af forskellige årsager har stået i reserven i kortere eller længere tid, kan netop gøre en forskel i disse tider. Seneste pressemeddelelse fra statsministeriet påbyder mindre grupper end hidtil, foreløbig i antal på 50 og derunder.

Hos Flyverhjemmeværnet udfører vi funktioner, øvelser og uddannelse i mindre grupper, hvilket selvsagt indbyder til decentralisering og uddelegering af opgaver i større omfang og i flere tidslommer end hidtil.

Det er så her reservisterne kommer ind. Med jeres erfaring kan I forholdsvis hurtigt træde tilbage i jeres gamle funktioner og yde en stor støtte til jeres kammerater, i en tid der udfordrer alle både på planlægning og logistik, team-arbejde og udholdenhed.

Eskadrille 275 Djursland har hjemmeværnsgård lige ved den gamle lufthavn i Tirstrup. Eskadrillen tæller ca. 35 medlemmer, men kan sagtens bruge flere.

Send os en mail på HVE275-info@hjv.dk eller meld dig ind på "Vi stiller op" på Flyverhjemmeværnets hjemmeside, hvis du kan yde en indsats for Flyverhjemmeværnet.

 

Venlig hilsen

Rekrutteringsspecialist

Kirsten Jul

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring