Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

September nyt

Eskadrille 275 Djursland er nu godt igang efter lang Corona-periode på lavt blus.

05-09-2020

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Eskadrille HVE 275 Djursland er så småt ved at starte op efter lang Corona-periode på meget lavt blus. Reduceret stab har været på planlægningsseminar og tænkt mange tanker.

Eskadrilleuddannelserne er derfor også skudt i gang, både i august og september med fin deltagelse.

Den nationale flagdag 5 september blev også markeret af Eskadrille 275, som var i Ebeltoft med vores broderede fane med fanebånd til vanligt stort arrangement foran Det Gamle Rådhus. Deltagende foreninger talte blandt andre Hærhjemmeværnet fra Djursland, flere marineforeninger, håndværksforeninger og selvfølgelig Flyverhjemmeværnet samt repræsentanter for de FN-udsendte.

Også funktionsuddannelse med hund trænes i september måned hos Eskadrille 275.

Eskadrillen deltager da også i Flyverhjemmeværnets store Cimbrer-øvelse, der i år finder sted 25-27 september. Der trænes vanligt funktioner og opgaver, som støtter det danske flyvevåben og øvelsen er ret populær blandt Flyverhjemmeværnets medlemmer. Sidste år var flere hundrede fra mange forskellige eskadriller med på øvelse. I år bliver øvelsen selvfølgelig udfordret af Corona-restriktioner, men problemer er jo til for at blive løst – lige en opgave for Flyverhjemmeværnet.

Hos Eskadrille 275 er der kommunikeret ud omkring Corona-retningslinjer for deltagelse på og ved Hjemmeværnsgården. Der er flere uddannelsesaftener på bedding, idet og så vanlig mønstring og våbeneftersyn skal finde sted i efteråret tillige med ny inspektion. Nok at tage fat på.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring