Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Status for året 2019


Tal materiale er så kedeligt, derfor bringes en status i den lange version. Mange af de listede tiltag for året 2019 er resultatet af tværfagligt samarbejde med flere eskadriller og hjemmeværnsenheder i Flyverhjemmeværnets opgaveløsning.

08-12-2019

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Eskadrille 275 har i dette regi med succes deltaget med flere medlemmer i hver af følgende aktiviteter:

 

Større øvelser, opgaver og certificeringer

International øvelse Blå Negl, øvelse Kaos i Stauning og øvelse Cimbrer i Ålborg. Omfattende bevogtningsopgave er gennemført under Classic Car Race Aarhus. En særlig tak for eskadrillens store arbejde i forbindelse med uddannelse og træning af kammerater på Cimbrer, Ålborg.

To medlemmer deltog i parade i Nymindegab i anledning af Hjemmeværnets 70-års dag med tegnuddeling og deltagelse af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

 

Hvervning

Eskadrille 275 har gennemført fem hvervetiltag og fire profileringer i årets løb: Forårsmesse Grenaa, Gl. Estrup messe Auning, Frivillighedsdag Rønde, Call Center-aften Tirstrup og en omgang udsmykning af lokaler. Profileringer tæller i dette 800-året for Dannebrog faneparader 4. maj Grenaa, Fregattens Dag Ebeltoft, Valdemars Dag Ebeltoft, Officiel Flagdag 5. september Ebeltoft. Stor, stor tak til alle der hjalp til med tungt materiel, opstilling og nedtagning, stand vagter, boremaskine og faner.

Herunder bør nævnes at Gl. Estrup messen er todelt, nemlig både øvelse og hvervetiltag. Det samlede resultat blev på 10plus ansøgninger fordelt på Flyverhjemmeværn, Hærhjemmeværn og Marinehjemmeværn. Velkommen til de nye, der allerede er kommet igennem.

 

Uddannelse

Størst hos eskadrille 275 er nok uddannelsen af uddannelsesofficer og mønstring af hund med fører.

Derudover er der gennemført flere førstehjælpskurser og fjernundervisningskurser med kvalifikationer til følge samt certificeringer til beredskabstyrken og fagseminarer tillige med skyde- og gruppetræning samt orienteringsaften.

Sidst men ikke mindst er der i august måned gennemført både praktisk og administrativ inspektion hos Eskadrille 275. Der blev kæmpet en brav kamp og den efterfølgende inspektionsrapport indeholder både ros og ris. Der er rigt materiale til eskadrillens videre bearbejdning.

 

Planlægning

Ingen tiltag uden planlægning. Eskadrille 275 har i årets løb gennemført alle befalingsmandmøder samt Flyverhjemmeværnets planlægningsseminar og står nu klar med plan for året 2020.  Glædelig jul.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg
Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring