Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Succes med Skype

Nyheder forår 2021. Succes med Skype-aktiviteter og vel gennemført skydning trods corona-situation.

11-03-2021

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Som for nok så mange andre foreninger i Danmark har corona-situationen haft alvorlige konsekvenser for eskadrillens aktiviteter.

Eskadrille 275 Djursland har dog haft succes med nytænkning i form af Skype aktiviteter og har med stor succes afholdt nytårsparole (13 deltagere) og eskadrillemøde (14 deltagere). Når eskadrillens aldersfordeling tages i betragtning må det siges at være godt skuldret, at så mange har kunnet deltage på nettet. Det har tillige været fornøjeligt at hilse på medlemmerne på skærmen – en uvant situation, som dog er blevet vældig godt modtaget.

Også skydning på Constantia er blevet gennemført, endda med venteliste. Alt i alt gennemførte 18 medlemmer skydningen en fin dag i februar. Alle restriktioner blev overholdt, inkl. afstand mellem deltagere, mundbind og sprit og handsker, hvilket kræver både tålmodighed og udholdenhed og en god portion velvilje. Tak til alle, der deltog.

En enkelt tilgang til eskadrillen har der også været her i første del af 2021. Det skorter ikke på forsvarsviljen midt i en corona-tid. Det er dejligt at se.

I nærmeste fremtid afholdes BM-møde, også på Skype. Her skal kommende tiltag diskuteres, bl.a. uddannelse, flagdage og vores eventuelle deltagelse i Airshow 2021 i Karup til juni. Eskadrillen udtrykker et forsigtigt håb om, at sådanne aktiviteter kan gennemføres, selvfølgelig under iagttagelse af kommende restriktioner for friluftsaktiviteter, afstande, antal deltagere, med meget andet. Flere af disse store populære tiltag måtte aflyses i 2020, et stort savn for eskadrillen, som for de mange gæster, der altid bakker så fint op.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring